Kuva: Olli Sorvari

 

Oletko kiinnostunut Linnunradan/yötaivaan kuvaamisesta?

Oletko haaveillut ”kokonaisen” linnunradan kuvaamisesta/näkemisestä?

Nyt Sinulla on siihen ainutlaatuinen tilaisuus!

Järjestän valokuvausretken eksoottiseen Marokkoon, sen vuoristoihin ja Saharan autiomaahan hiekkadyynien keskelle.

Siellä ei ole valosaastetta, joka haittaisi kuvaamista. Saharassa ei pilvetkään ole esteenä. (huomioi ilmastonmuutos 😊)

Jotta näkisimme mahdollisimman paljon linnunradan kiinnostavimmasta osasta, retken ajankohdaksi on valikoitunut 28.6.-5.7.2019, jolloin kuukaan ei ole meitä häiritsemässä. Linnunradan upein osa on esillä n. klo 00-01.

Mahdollista kuvata myös pitkiä timelapseja esim. auringonlaskusta linnunradan esiintuloon asti. Startrailia voit myös kuvailla. Jos näiden kuvaaminen ei ole sinulle ennestään tuttua, niin saat kyllä niihin opastuksen minulta ja muilta kuvaajilta.

Meillä on upea tilaisuus päästä tutustumaan maisemiin paikallisen toimijan, Morocco Planetin kanssa, joka on sertifioitu ja erittäin kokenut matkojen järjestäjä. Järjestää mm. National Geographicin kuvausreissuja.

Matkaan kuuluu kuljetukset, oppaat, majoitukset hotelleissa/majataloissa sekä aamupalat ja päivälliset. Lennot, lounaat ja juomat ym. on omakustanteisia.

Matkan aikana voimme pysähtyä tarpeen tullen kuvaamaan sykähdyttäviä maisemia sekä mahdollisia villieläimiä jopa yöaikaan. Oppaamme tietää parhaimmat paikat, joihin ei turistit yleensä eksy, sillä niihin ei pääse linja-autoilla vaan ainoastaan nelivetoautoilla, joita käytämme koko retken aikana.

Tarkemman matkasuunnitelman/-ehdot löydät Marokko 8-pv yökuvaus_matkaohjelma liittestä.

Mikä upeinta, niin matkalle voit osallistua vaikket omistaisi kameraa.

Paikkoja on rajoitetusti tarjolla ainutlaatuiselle reissulle. Varaa omasi nopeasti!  

Ilmoittautumiset (ei vielä sitova) keijo@keijolehtimaki.fi osoitteeseen ja voit lähettää myös kysymyksiä, jos jokin jäi mieltäsi askarruttamaan.

Tervetuloa ikimuistoiselle reissulle!

Keijo